Petr Šimonovský odehraje jarní část sezony v Dalekých Dušníkách

(Petr Šimonovský v dresu Písku. www.jihoceskyfotbal.cz)

Dalekým Dušníkám do jarních bojů v 1. B třídě pomůže odchovanec klubu Petr Šimonovský, který hrál poslední dva roky v Německu, kde působil v nižších soutěžích. U nás má zkušenosti z třetí nejvyšší soutěže. Prošel Viktorií Žižkov B, Pískem nebo také Štěchovicemi. Nejvíce se Petrovi dařilo ve Viktorce, kde se stal nejlepším jarním střelcem se sedmi vstřelenými brankami, jedinou brankou se mu podařilo rozhodnout utkání rezervních týmu Slávie a Viktorky na Strahově. Poté jej ale přibrzdilo vážné zranění kotníku.

Petr s námi absolvoval velkou část zimní přípravy, měl opět nakročeno do Německa, ale nedohodl se na podmínkách. Nyní se vrací do svého mateřského klubu, ve kterém začínal v přípravce s některými ze současných hráčů A mužstva: Martinem Pavlíkem, Tomášem Krásou, Pavlem Krásou nebo také s Karlem Zahoutem.

K úplnému přestupu ještě zbývají doladit dokumenty.

Daleké Dušníky dále mají velký zájem, aby v klubu na jaře byli také Jan Kokštejn, Vojtěch Machač a Jiří Zbíral, kteří se jeví velmi dobře a určitě by byli velmi platnými hráči. Jako s posilami se dá také počítat s Jaroslavem Houdkem a bratrem Zdeňkem, kteří se vrací po zranění.